VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Naruto merkki

Julkaistu: keskiviikko 19 huhtikuu, 2017  Mikä erottaa merkkejä anime ja manga Naruto on moninaisuus ja monimutkaisuus tarinan ja sen hahmot. Merkkiä keksittiin tekijän manga Masashi Kishimoto, jossa hän asuu fantasiamaailmaan, jossa maat on suojattu ninja toimii sotilastukikohta koulutuksen ja kuria käyttämällä yliluonnollisia voimia valvoa chakra energia kehossa. Kuitenkin kirjailija halusi siirtyä pois perinne luonnollinen muoto ninja tunnetaan kaikki vaatteet ja tärkeimmät Gerha.modua sarja pyörii poika Naruto kakara ja hänen suhteensa seitsemäs joukkue, lisäksi jatkuva voimakas vihollisia ja kohdata rikollisjärjestöt. Vaikka Masashi kehittää sarjan, hän loi kolmen päähenkilön perustana muiden joukkueiden ja toiseen siirtämisen järjestyksessä ohjenuorana suunnittelussa muita merkkejä, jotka arvostelevat monissa julkaisuissa ja aikakauslehdet manga.

Ryhmä VII

  Seitsemäs joukkue Naruto Uzumaki, Sasuke koostuu Oochiha, Sakura Haruno ja heidän valmentajansa Hatake Kakashi. Ensimmäisessä osassa, ensimmäisen tehtävän edessä Zabuza, yksi seitsemästä Fujman ja pyysi häntä Haku. Joukkue siirtyi testi ylennyksen listalla Chunan ja pakenivat nimiseen kylään Kahjot äänen kylä etsivät valtaa. Ryhmä kokoontuu toisessa osassa jälleen, mutta viholliset kohtaavat Kahjot karannut useita kertoja.

  Naruto Uzumaki: vanha poika kaksitoista vuotta. Koko ikänsä laitteesta on kärsinyt, koska kuoleman hänen vanhempansa, kun hän oli lapsi, koska kettu yhdeksän häntää suljettu sisällä, kun kyläläiset nähdä hänet, hän muistaa hirviö joka Naruto Costumes hyökkäsi kotikyläänsä kaksitoista vuotta sitten. Naruto onnistuu valmistuttuaan Akatemian ja nimittää seitsemännessä joukkue Sasuke (arkkivihollinen Akatemian) ja Sakura, mutta kuoli ja suojelee Konohassa jälkeen sain pedon sinetöity sisällä. O'Shea Sasuke: Naruto ja Sakura muiden Akatemiassa ja seitsemännessä joukkue. Sasuke klaani polveutuu arvostetun Ooshita, joka on nimennyt erottuva Hiringan. Yönä huono-onninen, oli tuhoamaan koko klaanin Oochiha jonka Sasuke vanhempi veli Aatachi mittaamaan voimiaan, mutta hän piti hänen nuorempi veljensä, toivoen kohdata se perustamisen jälkeen. Sasuke Yahya saavuttaa kaksi tavoitetta: isoveljensä kuoli Aatachi ja elvyttää hänen perheensä. Haruno Sakura: Naruto ja Sasuke muiden seitsemännellä joukkue. Kuten kaikki tytöt Akatemiassa hän on kiehtonut Sasaki, ja oli onnekas olla hänen kanssaan samassa Alvriv.hataki Kakashi: Gonen, seitsemäs valmentajana, on poika kuuluisa "valkoinen koirat" Konoha. Kakashi nimettiin Sharingan koska Sasuke nostettiin työtoverille, kun hän oli nuori Rehn lahjaksi hänen ystävänsä Obito - Oochiha - joka antoi hänelle ennen kuolemaansa pian koska kakashi menetti yhden hänen silmänsä vanhassa taistelussa kolmannessa Suuren Ninja sodan. Canape silta kylässä Rock piilotettu tässä taistelussa, aktivoitiin silmiin Sharingan Obito ja ninja, joka menetti silmän Kakashi, tapettiin.