VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Myyttinen Detective Loki Ragnarok Kinoshita Sakura manga ja anim

Julkaistu: sunnuntai 19 helmikuu, 2017

Myyttinen Detective Loki Ragnarok Kinoshita Sakura manga ja anime sama nimi. Toiminta tapahtuu Japanissa. Päähenkilö on Loki, Jormungand (nimeltään Ryusuke Yamin), Thor (nimeltään Narugami) ja tytär-Shintopapin Mayura Daydodzi.


Loki, Odin maanpakoon Norse jumala, on pakko ottaa muodon ihmisten ja elää ihmisten keskuudessa. Ainoa tapa, jolla häntä palaamaan Asgard - kerätä paha auroja ihmisiä Cosplay Finland
, kaapata heidän sydämensä. Voit tehdä tämän, se luo etsivätoimisto erikoistunut paranormaaleja tapauksissa. Avustajineen on Yamin (Jormungand), ja myöhemmin ihmisen tyttö Mayura, pakkomielle yliluonnollinen.


Rakennustöiden aikana siellä ja muissa Pohjoismaissa jumalia, joista osa auttaa Loki osana yrittää tappaa hänet.


Loki - tulen jumala ja petoksen, karkotetun Asgard ja kääntyi kymmenen vuoden lapsi. Tästä huolimatta hän säilyttää kyky torjua avulla magic. Kun maailman väestöstä, hän piti päänsä ja jätti hylätyssä talossa, avasi etsivätoimisto "Endzyaku" ja meni töihin. Pelkää vettä siinä määrin Final Fantasy Type-0 Puku
, että hän ei yritä käsitellä sitä, mutta kriittisellä hetkellä ja voi nähdä, että on vedessä tai sateessa. Todellisissa muodossa - karismaattinen punatukkainen nuori mies Emerald silmät, varjolla lapsen hieman vähemmän kuin hämmästyttävä.


Yamin Ryusuke - oikea, kohtelias nuori mies, joka luulee hovimestari Loki. Hän on ihastunut ruoanlaitto, altis kaikenlaisia mainonnan ja muuten piilottaa todellisen laadun Jormungand - World Serpent, poika petkuttaja jumala Loki. Yamin nauttii myös ostoksia verkkokaupoista.


Fenrir - hyvin itsepäinen puhuminen koira. Aluksi Mayuri poimittiin ja sitten jättää "Endzyaku" heidänkin osuutensa asiassa hän - toinen eloon jäänyt poika Loki, valtava susi.


Mayura Daydodzi - teini, pakkomielle mystiikka. Eräänä päivänä, etsimään puhuminen nukke, se osoittautui myöhemmin asuinsijaa pahan Game Jacket Puku
, vaelsivat virasto "Endzyaku" ja myöhemmin tuli avustaja Loki. "Salaperäinen etsivä" Loki tuli hänen lähin on maailmassa monien vuosien jälkeen kuin kuollut äiti.


Narugami - luokkatoveri Mayuri, mutta todellisuudessa - Thor, ukkosen jumala. Lähetetyt ihmisiä yksitellen teini tapa tappaa Loki. Hän ei kuitenkaan tiedä siitä, ja päinvastoin apua. Aina työnhaussa ja hyvin usein muuttuu hänelle mitä luokkatoverinsa kutsuvat häntä "työntekijän osa-aika." Sense sen "etsiä ja löytää" vähän.