VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Mikä on Black Butler Anime Cosplay

Julkaistu: lauantai 24 syyskuu, 2016

 Kuroshitsuji oli mukailtu Mike Henry Toboson Yana ja kuten samannimisen elokuvan whitch ohjasi Kentaro otani ja Kei'ichi Sato kirjoitti Wikipedia, ja toiminut Hiro Mizushima, Ayame Goriki, Mizukin Yamamoto, Yuka ja Takuro Ohno, se oli myös jännitystä elokuvan ja seulotaan 18.1.2014 Japanissa. Elokuva kertoo tarinan Butler nimeltään Sebastian -Michaelis huolehtii 12-vuotiaan aristokraatti Ciel Phantomhive.


 Butler Sebastian (protraied Hiro Mizushima) on mies, että vaikka merkki on alittle huono, onko tieto, vahvuus, luonne, ulkonäkö ja jopa kaikki näkökohdat ovat täydellisiä. Koska almight bulter, hän kuuluu taika mehiläisen perhe Vendomen joka on larges yritysten ja ympäröi nuorten komentaja Earl Huan Feng Qing Xuan (protraied by Ayame Goriki) koko ajan. Qingxuan on tyttö nimeltä Xili, kymmenen vuotta sitten, kun hän peri Earl, hän sinetöity hänen henkilöllisyytensä naisena jostain syystä, hän aina nuori mies kuvaa ihmisistä, joilla on tuskallinen mieli. Hän usein vastustavat Sebastian, mutta he silti loivat ainoa ja vahvin "isäntä-orja" suhde, ja jopa käyttää elämässä välittävät toisilleen. Toisaalta, taika mehiläinen perheen "Queen vahtikoiran" roolin sukupolvi sukupolveen, ja henkilökohtaisesti käsitellä kasa salaisia ​​tapahtumia, joita ei julkisteta. Eräänä päivänä Qingquan ja Sebastian sai kuningattaren käskyn ja aloittaa tutkimaan suurlähetystön virkamies totuudesta "serial muumioituminen salaperäinen kuolema tapahtuma", jonka jälkeen he löysivät salaperäinen Tarot-kortit kohtaus. samalla, tytöt katosivat tapahtuma sattui kaupungin yksi toisensa jälkeen, poliisi turvallisuus ulkoasiainvaliokunnan Bureau of maakunnan kissa tehdas Saneatsu (protraied by Kishitani Goro) määräsi alaisensa Bustard Chak kolmetoista (protraied Yasuda) Cosplay, Matsumiya taitava (protraied Ono Extension Lang) jäljittää murhaaja, ja vähitellen Bustard Chak lukittuna epäiltyjen salamyhkäinen magic isännän ja palvelijan. Universal Butler Sebastian alkoi jatkuva tutkimus, lopulta löytyi avain yhdistää kaksi häiriötä vihjeen "musta kutsu", mutta takana musta kutsut on ehdottomasti ei voi vapaasti tulla kielletty maailmaan. Sen selvittämiseksi, totuutta, Qingquan päättänyt rikkoa tuntemattomille vesille, mitä tapahtui seuraavaksi ja miten kauhea varjoisassa takana.

 Hiro Mizushima ajatellut roolia hovimestari oli täydellinen, ja voi sitä loppuun, joten kieltäytyi protray monta kertaa. Vakuuttuvat hänet, johtaja suostutteli häntä monta kertaa, Kun ne heidän mielestään tapa kysyä Mizushima auttamaan käsikirjoittaja Black Rock Mian ja suunnitella käsikirjoituksen, jotta hän voi osallistua tuotantoon, ja kiinteät osallistua säännöllinen kokous miehistön . Kunnes käsikirjoitus lähes loppuun, tuottaja uudelleen näyttää kutsun, Mizushima suostui lopulta liittymään, he viettivät puolitoista vuotta tällä välin. Alkuperäinen kustantaja tarjosi ehdolla, että hovimestari on soitti Hiro Mizushima. Tuottaja ehdotetut muutokset vaiheessa tarinan ajan ja tausta, paitsi Sebastian roolit kaikki alkuperäiset. Mutta Charles Adonis kuva on liian klassinen, joten sen klassinen ulkoasu on myös laajennetaan Qingxuan. Mizushima ajatellut, että "rasvaa paholainen oli todella outoa", joten jotta saavutetaan tavoite 50 kg, hän alkoi laihtuminen ohjelma. Edelleen, koska paljon toimintaa kohtauksia, hän sai myös tiukka torjumiseksi koulutus.

 Tuottaja Matsubase tosi usein menee ulkomaille työn vuoksi, ja siksi oli kuullut suosituin kolmen japanilaisen sarjakuvan ovat "One Piece" "Naruto" ja "musta diakoni" ulkomailla ja sitten oli ajatus laskemisesta sarjakuvan ruudulle. Hiro Mizushima mukana sitä paljon, ja myös kutsuttiin leikata yhdessä, on syytä mainita, että hänen oikea nimensä "KikoMo" sisältyy myös tuottajien luetteloon. Live-versio on aina epäkiitollinen asia, kuten kevätjuhla Gala. Kiistanalainen live-versio Kuroshitsuji julkaistiin lopulta, on japanilainen anime sivusto haastatteli animoitu versio Sebastian Daisuke, hän kehui elokuvan ja sanoi elokuva oli tarpeeksi hyvä, myös joitakin "ylpeillä" olivat liian pitkälle. Lopputuloksesta riippumatta live-action elokuva, se voi lisätä lukijoita sarjakuvan Kuroshitsuji. Alkuperäinen manga oli Kiinassa suuren suosion kanssa, myös video on huolestunut kiinalaisten netizens. Box Office suorituskyky oli hieman yleinen, ei saavuttanut suurta puhkeaminen. Tietoja maine, Japanin elokuva Yahoo sivusto antaa kohtalainen pisteet 3,45, se voidaan nähdä viestin käyttäjien pääpaino tarina on unlivable, joukko Sebastian ei vastaa alkuperäistä. Kuroshitsuji on täynnä ristiriitoja, mutta loputon aihe vielä tekee monet nuoret valitsevat tämän suositun sarjakuvan työtä elokuvateattereissa.