VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

maailma Azerothin asuu monia muita rotuja

Julkaistu: keskiviikko 22 helmikuu, 2017

Sekä ne, jotka kuuluvat Horde ja Alliance, maailma Azerothin asuu monia muita rotuja; jotkut ovat neutraaleja, toiset ovat vihamielisiä molemmat ryhmittymiä tai sodassa jompikumpi. Yksi tärkeimmistä ryhmittymiä peli dynamiikka on, että kartellin peikkoja Spargifumo (neutraali eikä osa Horde, joka sen sijaan sisältää ne on Bilgewater kartelli), koulutetut insinöörit, jotka asuvat ja kaupan molemmin puolin, sekä hallita joitakin tärkeimpiä kuljetusväline Azerothin. Luettelo muita rotuja läsnä Warcraft on hyvin pitkä, ja sisältää olennot inspiroi paitsi Classic Fantasia, mutta myös lukuisia mytologisia ja kansanperinteestä: esimerkiksi sijaitsevat Azerothin lohikäärmeitä ja demoneita Cosplay Finland
, vaan myös kentaurit, harpyijat eikä kuollut, naga, lumimies ja rOC. Samoin ovat vaihtelee innoittamana eläin- ja kasvilajien Azerothin, joka sisältää lajit, jotka toistavat enemmän tai vähemmän fantastinen versio eläimiä ja kasveja reaalimaailman (kuten kuusijalkainen krokotiileja, velociraptor, orchideecarnivore jne) ja muut, jotka ovat puhtaita fantasia.


Human: miehet, jaettu erilaisiin valtakunnat, on keskeinen asema sisällä Alliance. Kaupunki Stormwindin, metsässä Elwynn, pääoman valtakunnan ja vallan alle kuningas Varian Wrynn valtikka, on viimeinen linnake ihmisen kaatumisen jälkeen Lordaeron alle vitsaus ja Forsaken in Gilneas. Heidän rauta sallii heidän irrottautua mitään vaikutusta unen tai hidastumisen, ja heidän diplomaattiset taidot tarkoita, että he voivat ansaita luottamuksen ja maineen helpommin. Heidän lannistumaton henki antaa heille bonuspisteitä henkeä.


Dwarfs: kääpiöt Dun Morogh, on jo pitkään jaettu kolmeen klaaneja aina ristiriidassa: Bronzebeard, Wildhammer, ja tumma rauta. Tänään johtaa neuvoston Kolme Vasarat, joka koostuu kolmesta edustajasta Muradin Bronzebeard, Falstad Wildhammer ja Moira Thaurissian, pääkaupungissa Ironforgen, kaivettiin kokonaan sydämessä Khaz Modan. Ne voivat olla kiven, liukenevan myrkkyä, sairaus ja verenvuoto ja lisäämällä haarniska ja ovat erityisen taitavia taonta ja arkeologia. Koska ankara ilmasto Dun Morogh he ovat kehittäneet synnynnäinen pakkasen.


Night Elves: ne ovat alkuperäisen rotu tonttuja, josta ne sitten kehittyi Nagas ja korkean tontut, ja myöhemmin veren tontut. Niiden pääoma perustuu Teldrassil Darnassus, toinen maailma Tree (ensimmäinen, Nordrassil, tuhoutui kolmannen sodan), ja isännät niiden johtajat Tyrande Whisperwind ja Malfurion Grantempesta. He elävät läheisessä yhteydessä luontoon ja on syvä kunnioitus sitä, ja itse asiassa kestävät paremmin sen vaurioita. He voivat tehdä itsensä näkymättömäksi kun paikallaan ja onnistuvat väistää eniten hyökkäyksiä vastustajia. Klo kuolema ne muodoltaan-the-häive Lucky Dog1 Puku
, liikkuu nopeammin.


Gnomes: mitä pienempi serkkuja kääpiöiden, ovat kiistaton asiantuntijoita mekaniikan ja tekniikan. He asuivat kaupungissa Gnomeregan johdolla kuningas Gelbin Mekkatorque, mutta vangitsemisen jälkeen kaupunkiin petturi Sicco Termospin muutti lähellä pääoman dwarven Ironforge, New Rabberciopoli alueella. Koska niiden pienikokoiset, tontut pystyvät välttämään monia ansoja ja on etu tekniikan. Ne ovat taitavia käytännön mystistä taikaa ja on hieman "enemmän mana.


Draenei: kun titan Sargeras yrittivät lahjoa johtajat Eredar, Kil'jaedenin, Archimonde, ja Velen, profeetta, jälkimmäinen oli ainoa kieltäytyä, nähtyään, mitä hän varattu niille, jotka haluavat sekä ryhmän kanssa seuraajia hän hylätty planeetta, uudelleennimeäminen kansaansa draeneit: maanpaossa. He laskeutui planeetalle he nimeksi Draenor, asuu örkit rauhallinen Metal Gear Solid Puku
. Sen jälkeen veri juominen Mannoroth kuitenkin tarjonnut heille Kil'jaeden, örkit, otettu murhaava raivoa, he teurastivat Draenei, pakottaen heidät pakenemaan Azerothiin. Täällä he yrittivät lopettaa ennen örkit, jotka olivat saavuttaneet sivuraide Alliance niitä. Alus joka syöksyi "saari Brumazzurra, Exodar, on tullut niiden pääoman. Valo, joka kulkee niiden kautta tekee niistä kykenee parantamaan itseään ja liittolaisia, ja vastustaa varjo vahinkoa, kun niiden sitkeys vaikutuksiin niistä bonus. Ne ovat asiantuntijoita Goldsmith.