VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

kun kymmenes erä Final Fantasy-sarjan

Julkaistu: sunnuntai 19 helmikuu, 2017

Final Fantasy X on videopeli luoma Japani rooli-house Square D vuonna 2001, kun kymmenes erä Final Fantasy-sarjan. Se oli ensimmäinen peli sarjassa voidaan luovuttaa PlayStation 2. Teknisestä näkökulmasta tämän luvun sinetöi siirtymistä täysin kolmiulotteinen grafiikka ja on ensimmäinen otsikko sarjan esitellä äänen kopioinnin. Taistelujärjestelmän "Active Time Battle" (ATB) käytetty tähän asti korvataan "Ehdollinen Turn Based" (CTB); ennennäkemätön kehitys järjestelmä merkkejä kutsutaan "Sferografia" ja toisin kuin muissa luvuissa käytetään myös merkkejä ei ole taso, joka osoittaa edistystä.


Asetettu kuvitteellinen maailma Spira, tarina pyörii joukko seikkailijoita ja tehtävänsä: tuhota hirviö tunnetaan Sin Cosplay Finland
. Päähenkilö on Tidus, eli Blitzball pelaaja, joka kuljetetaan Spira kun Sin hyökkää kotikaupungissaan Zanarkand. Tidus matkan aikana, yhdessä muiden seuralaisten, auttaa Summoner Yuna hänen pyhiinvaelluksen saada Final Summoning ja tuhota Sin.


Kehittäminen Final Fantasy X alkoi vuonna 1999, jonka budjetti on yli 4 miljardia jeniä ja henkilöstöä yli 100 ihmistä. Peli oli ensimmäinen sarja ei järjestetty kokonaan Nobuo Uematsu, joka avusti hänen työtä Masashi Hamauzu ja Junya Nakano. Final Fantasy X nautti laajaa kriittinen ja kaupallinen menestys, myy noin 8 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti Kingdom Hearts Puku
. Vuonna 2003 hän seurasi Final Fantasy X-2, joten se ensimmäinen luku Final Fantasy on suoraa jatkoa. 18 maaliskuu 2014, peli oli uudelleen ja hänen tuomioistuimen teräväpiirto- siirretty PlayStation 3 ja PlayStation Vita nimeltään Final Fantasy X / X-2 HD Remaster. Toukokuussa 2015 peli oli myös remasteroitu PlayStation 4 ja, tasan vuosi myöhemmin, myös Microsoft Windows.


Final Fantasy X on asetettu kuvitteellinen maailma Spira, joka koostuu keskeinen mantereen ympäröi useita pieniä saaria. Ilmasto vaihtelee trooppisesta Besaid ja Kilika, lauhkean alueen Mihen, napa ilmasto Macalania ja Mount Gagazet. Vaikka pääasiassa asuu ihmisten, Spira on erilaisia kansojen ja rotujen: joukossa Al Bhed, teknologisesti ihmisiä, mutta vastustavat muun väestön, jossa on selkeä vihreät silmät ja omalla kielellä; Ford, pitkänomainen raajoissa; ja Ronso, ylpeä kansa sotureita leijonamainen piirteitä. Sen jälkeen verisen sotaan tuhat vuotta ennen tarina käyttämällä tehokkaita koneita ja aseita, yhtiö on luopunut teknologian käyttö ja se on todettu asuu pienissä siirtokuntia. Jatkuva hirviön uhasta tunnetaan Sin toi suurin osa väestöstä hakemaan turvaa Yevon, uskontunnustus, joka saarnaa uhrauksia ja katumusharjoituksia jotta sovittamaan syntejään.


On seitsemän pelihahmoa, mukaan lukien päähenkilö Tidus, iloinen ja lupsakka kaveri ja ässä on Blitzball, etsii tapa palata Zanarkand jälkeen Sin johti hänet Spira. Voit tehdä liittyy Yuna, un'invocatrice pyhiinvaelluksen saada Final Summoning ja tappion niin Sin. Matkustaminen niitä Yunan huoltajat ovat: Kimahri, heimojen soturi League of Legends Puku
, joka suojasi Ronso Yuna pienestä pitäen; Wakka, joka on Blitzball pelaaja jonka nuorempi veli kuoli Sin; ja Lulu, vakava musta noita kasvoin Yuna ja Wakka. Matkan aikana ryhmä on liittynyt Auron, ex-Monaco soturi, joka auttoi Braska, isä Yuna, ja Jecht, isä Tidus voittaa Sin kymmenen vuotta ennen tarinan alku; ja Rikku, vilkas Al Bhed tyttö ystävä ja ensimmäinen henkilö todistamaan Tidus saapuessaan Spira.