VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

joukko neljä albumia julkaistiin nimellä "Ultimate Cut"

Julkaistu: maanantai 27 helmikuu, 2017

Marraskuussa 2009, joukko neljä albumia julkaistiin nimellä "Ultimate Cut". Tämä versio sisältää ohjaajan leikkaus elokuvan uudelleen muokattu sisältämään Tales of the Black Freighter historiassa, koska se näkyy sarjakuvaan, niin että kesto elokuva kulkee 215 minuuttia. Settiin kuuluu myös kaksi lisätuntia ominaisuuksia Under the Hood ja Complete Motion Comic. Julkaistiin alun perin vain DVD, asetettu myöhemmin saatavilla Blu-ray.


Säveltäjä Tyler Bates alkoi luoda musiikkia elokuvan marraskuussa 2007, suunnittelee katsella tallennuksen viikon Nauhoitin kuukausittain ja nähdä paloja kohtaukset päätökseen aloittaa luonnos musiikkia. Watchmen ääniraita käyttää joitakin kappaleita mainittujen sarjakuvan, 4incluida "Times He ovat a-muuttumassa" "Bob Dylan, jonka voi kuulla aikana kohtauksen inicial.3 Lisäksi johtajan kanssa sovittu Bändini Chemical Romance ne kirjataan versio Bob Dylanin laulun "Desolation Row" varten lopputekstien elokuvan.


Watchmen julkaistiin keskiyöllä 5 Cosplay Finland
. maaliskuuta 2009 ja ansaitsi arviolta $ aikana 4,6 miljoonaa alkuperäisestä ennusteesta, mikä on noin kaksi kertaa 300, kun Snyder sarjakuvalehti sopeutumista. Elokuva tuotti $ 24.515.772 vuonna 3611 teattereihin sen ensimmäisenä päivänä, ja myöhemmin valmistui hänen ensimmäinen viikonlopun katsotuin $ 55.214.334.


Watchmen on saanut sekoitetaan myönteisiä arvioita kriitikoilta ja yleisöä. Verkkosivuilla Rotten Tomatoes elokuva on 65% hyväksynnän perustuu 294 arvostelua, joiden keskiarvo oli 6,7 / 10 osuus kritiikkiä, kun taas yleisö on 71% hyväksyntää.


Elokuvassa sillä on Metacritic pisteet 56 pois 100, perustuu 53 arvostelua, joka ilmaisee "vaihtelevia arvioita". CinemaScore yleisöt ovat antaneet arvosanan "B" asteikolla A + F, kun taas IMDb on luokitus 7,7 perustuu yli 392000 ääntä.


Aikana haastattelussa Danny Graydon lehden Variety, Warner Bros oli tehnyt, kun ensimmäinen oikeuksia Watchmen, Alan Moore kirjailija vastustivat voimakkaasti elokuvassa hänen sarjakuvan jossa: "Ihmiset sanovat" Joo , Watchmen on hyvin elokuvallinen "vaikka todellisuudessa se ei ole. Se on lähes vastakohta elokuvan. " Moore sanoi, kun hän valmis ohjaamaan Watchmen Warner Bros., Terry Gilliam oli pyytänyt häneltä, miten hän filmille Cosplay Mukauttaa
. Kirjailija puhui Graydon hänen vastaus: "Jouduin kertomaan hänelle rehellisesti ei usko, että hän voisi ammutaan. En ollut kirjoittanut yhteisen pisteiden välillä elokuva ja sarjakuvat, ne ovat olemassa, mutta mielestäni melko merkityksettömiä. Kirjoitin sen ajatella asioista, sarjakuvia voi tehdä ja ettei kalvo eivätkä kirjallisuudessa voi. "


Joulukuussa 2001, Moore kertoi Weekly Enternainment myös "kanssa koominen, voit ottaa aikaa haluat imeä yksityiskohtia skenaariossa tallennus jokainen pieni asia voi olla siellä. Voit myös palata takaisin useita sivuja suhteellisen helposti, nähdä, missä tietty kuva yhteyden vuoropuhelua jonkin aikaisemman sivuja. Mutta elokuva, luonteen vuoksi väliaineen, olemme vetämällä pitkin 24 kuvaa sekunnissa. " Moore vastusti mukauttaminen Watchmen alusta alkaen, väittäen, että lisenssimaksuja, jotka saattavat olla elokuva oli taiteilijalle Dave Gibbons. Mukaan Moore, David Hayter kirjoitus "oli lähin kuvittelin että joku voisi lähestyä Watchmen"; Hän kuitenkin lisäsi, että "en mene nähdä hänet. Kirjani on koominen. Ei elokuva, ei ole uusi. Comic. Se luotiin tietyllä tavalla ja se on suunniteltu luettavaksi tietyllä tavalla: nojatuolissa, kätevästi vieressä tuleen kuppi kuumaa kahvia. "


Ensimmäisessä haastattelussa Ken Tucker Entertainment Weekly, Dave Gibbons, kuvittaja sarjakuvan, jossa hän kertoi jo viettänyt aikaa tehdä elokuvan Watchmen Dark knight Puku
. Samalla, Darren Aronofsky ilmaissut kiinnostuksensa ohjaa elokuvan Paramount Pictures; kuitenkin, Gibbons sanoi, että "se oli mahdollista silloin, kun Batman osoittautui suuri menestys, mutta mahdollisuus oli menetetty." Gibbons kertoi myös Neon lehdelle, että "tavalla, olen onnellinen, koska se ei ollut vastannut koominen."