VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

erikoisalojen kestävät suurta vahinkoa ja keskittyä itse huomiot

Julkaistu: keskiviikko 22 helmikuu, 2017

Jokaisella luokalla on erilaisia kykyjä, erilainen pelityyli, erilainen prioriteetti valittaessa ominaisuudet ja kyky käyttää tai olla käyttämättä tietyntyyppisille laitteille. Jokaisella on tyypillisesti 3 erikoisalojen categorizzabi vuonna yksi kolmesta makrotason tyypillistä roolit ryhmätoisto:


Protector (säiliö): erikoisalojen kestävät suurta vahinkoa ja keskittyä itse huomiota vihollinen, jolloin muiden liittolaisten keskittyä niiden roolit Starry☆Sky Puku
. Kaikki suojat ovat erikoisalojen nujakka.


Healer (parantajat): hallussaan parantava loitsuja tai kieltämiseen vahingoista, joita he käyttävät pitää yllä itsensä ja liittolaisia. Ne voivat myös herättää kuolleen merkkiä.


Assault (DPS): erikoistuneet viholliset siitä aiheutuu eniten vahinkoa mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tämä rooli on jaettu damagers Melee, jotka ovat fyysisessä kosketuksessa vihollisen, ja kaukaa, käyttäen vaihteli aseita tai merkitsee lyödä vihollisia kaukaa. Jokaisella luokalla on ainakin erikoistuminen tätä tyyppiä.


Pelaaja voi valita seuraavista luokista:


Warrior (soturi), puhdasta nujakka luokan ominaista suuri fyysistä voimaa. Ase erikoistuminen keskittyy voimakkaita hyökkäyksiä valloilleen aseen kahdella kädellä; Fury on omistettu sukupolven viha suorittaa nopeasti heiluttivat ase hyökkäyksiä kädestä; Protection parantaa puolustava ominaisuudet soturi, ja voit näytellä suojelija Cosplay Finland
. Soturi käyttää ketju postia jopa tasolle 40, lähtien panssarilevyssä. Voit käyttää kaikki aseet peliin, paitsi syömäpuikot.


Paladin (Paladin), soturi joka käyttää Holy Light parantaa hänen hyökkäyksiä, puolustaa ja parantua. Käytä raskaan panssarin, se on erittäin kestävä ja voi tulla immuuneiksi hetken kaikki hyökkäykset. Paladin, yhdessä druidit ja munkit, on hybridi luokka: sen erikoisalojen antaa hänen kattaa kaikki roolit kanssa erikoistuminen Sacred voi parantaa, rangaistuksen sallii hänen aiheuttaa merkittävää vahinkoa pyhä ja suoja kasvattaa panssari ja kyky houkutella huomiota vihollisia. Voit käyttää kaikkia aseita lukuun ottamatta ammunta, tikkuja ja syömäpuikot. Kuten Warrior voi käyttää ketju postia jopa tasolle 40 ja panssarointi lähtien.


Hunter (metsästäjä), käyttää ainoastaan ohjus aseita lyödä vihollisia etäältä, ja sillä on erityinen kyky vangita eläimiä ja ne alamainen heidän palveluun. Erikoistuminen Animal Ken keskittyy eläinkumppaneille jotka auttavat metsästäjä taistelussa; Tarkkuus versoja lisää tehoa ja nopeutta iskun Survival ansiosta metsästäjä hyökätään nujakka kanssa tuttu ja sijoittaa useita ansoja. Käytä nahka panssari jopa tasolle 40, niin voit käyttää silmän panssarin.


Thief (rogue), voi sujauttaa varjot asettavat itsensä näkymättömäksi vihollisia, lähestyy ja hyökkää niitä yllätyksenä. Murder erikoistuminen keskittyy tehokas tappavia hyökkäyksiä tikarit; Outlaws on face-to-face yhteenottoja lisäksi hyödyntää myös piilotettu käsiaseita; Craftiness on yllätys hyökkäyksiä. Koska nahka haarniska ja käyttää kahta asetta, yksi kumpaankin käteen, onko miekat, kirveet, nuijat, tai daggers (välttämättömiä iskujen takana) ja voi käyttää kilvet.


Priest (Priest), on parantaja (parantaja) par excellence, koska se on ainoa luokka, jossa on kaksi erillistä erikoisalojen omistettu hoitoon. Erikoistuminen Sacred voi loitsuja Holy Light parantua niiden haavat ja liittolaisia ja "varjo" mahdollistaa pappi hyödyntää tumma energiat, jotta ne vahingoittavat kaukaa, mutta hävisi lähes kokonaan kyvyn parantaa; Kuri antaa mahdollisuuden vapaasti manipuloida niin taika valoa kuin varjon jolloin luomisen voimakas hengellinen kilvet Street Fighter Puku
. Papit vain käytettävä kangasta panssari ja käyttää tikarit, maces käteen, tikkuja ja sauvat.