VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

DUNGEON FIGHTER kuvitteellinen esivanhemmat

Julkaistu: torstai 27 lokakuu, 2016
    • ensimmäinen kantaisä virtuaalisen pääoman Nan, Yi Yin Wangkai johtajia.

    • Vaikka kuvitteellinen esi historia Dungeon Fighter Rekvisiitta ja Peros valtakunnan verrattuna joitakin puutteita, mutta mukaan historioitsija kansallisten tutkimus-, on virtuaalinen maa yli 2000 vuotta.

    • Arad sijaitsee luoteeseen kuvitteellinen esivanhempien, alue ei ole suuri, mekko, ja kieli ja kulttuuri muiden maiden asukkaiden täällä antaa vaikutelman erittäin älykäs, vaikka useimmat niistä pikku ohut, mutta se on paljon lukea master kaasua.

    • Oppivainen kuvitteellinen esi kotimaahan ja välitä kuka on kapea, ja siksi ei tarkoituksellisesti sotaan, saapua muiden maiden, mutta jos kärsi ulkomaisia ​​hyökkäystä, jotka tavallisesti eivät mestareita eristäminen qigong on vuoria, kanjoneita, luolia ulos ja yhdessä karkottaa vihollinen.

    • Hän avasi dojo monissa furaaneja ensimmäisessä syrjäisillä alueilla, joissa suurin osa näistä ovat nuorten vetämiin qigong Masters. Sitä paitsi temppeli Cosplay Rekvisiitta, lähellä markkinoita usein Amoy veitsi edullisia laadukkaita liikaa, joten tässä se on askel näyttää jopa heitti setä, mutta provokaatio voi myös lennätetään Battōjutsu soturi käytössä. Koska on liikaa piilossa master, joten tehdä kaiken joitakin vakavasti.