VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

DUNGEON FIGHTER Duchy Martha Bell

Julkaistu: torstai 27 lokakuu, 2016
    • Juontavat juurensa yli 500 vuotta Bell Martha herttuakunnan historiaan, alueellaan mantereelta Lounais lahden lain Dungeon Fighter Rekvisiitta alkaa pohjoisrajalla ja kuvitteellinen esivanhemmat. Sijaitsee pääkaupunki herttuakunnan Hutton Martha. The Queen on Skadi, mutta itse asiassa järjestelmän herttuakunnan käsissä kolme jäsentä.

    • Martha Bell Elf kieli tarkoittaa: hyvät ihmiset maan. Tässä maa on hedelmällistä, ihmiset elävät ja työskentelevät, elävät kotonaan, yleiskatsaus on todellakin rikas maa. Lisäksi Bell Martha maalauksessa, musiikki, runous, kirjallisuus, julkaisu, jne., On myös tasapainoisempi kehitys.

    • On 300 vuotta vanha, ja sen jälkeen Peros Empire, sotilas, vaikka Pohjois bantu hyökkäyksen mutta ruhtinaskunnan kanssa maantieteellinen etu, joka perustuu virtuaalisen kotimaahan ja auttaa vastustamaan imperiumi, se oli Cosplay Rekvisiitta, ei eivät kiinnitä huomiota viljellä vahva armeija, myös eliminoi uhan merestä, joten herttuakunnassa useimmat huomiotta kansallisen turvallisuuden.

    • Tämän vuoksi, että myöhemmin sodassa, aggressio, voittaa herttuakunnan, on nyt käytössä de los imperiumi.