VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Dragon Ball Z luova tausta

Julkaistu: torstai 22 syyskuu, 2016

Inspiraation lähde
  • Ennen monia sarja- tarina käänteitä. Toriyaman Bird Island ja vastuuhenkilö Kazuhiko uskovat siellä oli sarjoitettu huijaus loppuun, niin se toimii "Dr. su ra nn pu" Kuten jo loppuvat inspiraation valmis lopettamaan sarja, mutta se ei voi helposti lopettaa tämän suosittuja teoksia, lopussa sarja 3 Jos aloitat uuden serial, niin vaikka eroaminen ei olisi mitään ongelmaa kuukautta myöhemmin hän hyväksyi ehdot, joten ne on sarja "Dr. su ra nn pu", vaan myös alkoi saada niiltä 1, sitten lopussa kaksi teosta "ratsastus Long nuoruusiän (semanttinen nn ボ ー ド Getting イ) "ja" Suites nn pu ー suuri riski vaikea ohittaa "ja kaksi teosta perustettu" Dragon Ball "teema

  • Työ alkuvaiheessa käyttöä koskevat "Matka länteen" in elementit samaan aikaan, "kerätä helmet" Ajatus on lainattu "South Cong Kahdeksan Samurai vale" tämän työn, mutta kahdeksan Samurai 7-8 helmiä tähdet. Otsikon on lainattu Bruce Lee elokuva "Enter the Dragon." Joten kiinteä alustava puitteissa työn.

  • Se oli alun perin tarkoitus seurata Toriyaman versio "Matka länteen" kehittää tarina, mutta toimittaja vastaa Bird Island Kazuhiko että "Matka länteen itse, joten nyt ei ole mitään eroa," vastasi enemmän haaleaa. Siten toinen luonnos lisäsi moderni tyyli vaatteita, kolmas luonnos oli ollut todellinen "Dragon Ball" on hyvin samankaltainen loppuun, jättäen vain muutaman siltoja Matka sankarin nimi ja hahmosuunnittelu sekä alkuperäisen kohdat ja artikkeleita.Serial koko tarina
  • Viidessä peräkkäisen kattava väri alkoi serialization teoksissa alussa eikä ole tunteita, alunperin, oli odottanut paljon ihmisiä, mutta hidastuvan vähitellen suosio sijoitusta kyselyn myös laskenut 15 myöhemmin. Head of Bird Island commenters sanoi, että "päähenkilö liian yleisiä, joten se ei ole suosittu," jälkeen Akira Toriyama käyttäen "määrätietoinen harjoittamisesta johtavassa" aiheeksi luomisen. Niinpä ajatus laajennus, heikentää tukeva valettu, jotta muuttaa tulokset osoittavat, hän loi maailman Budokai perustettu tila päähenkilö Monkey King, työ nopeus kasvanut suosio. Samalla, Japanin Fuji TV myös tullut Shueisha keskustella tuotantoa koskevat television animaation.

  • Akira Toriyama itse alunperin Gokua Piccolo turnauksissa ratkaisee voittajan jälkeen pitämällä ajatus tarinan loppu, mutta ylivoimainen kannatus lukijatutkimus, joten lopussa sarja tapaus uutishuoneeseen ei ole niin yksinkertaista sovittu, meidän oli jatkettava. Felisaz artikkeleita saamaan paremmin ja suosittu kiehuvaa, voitti 815 ääntä "Weekly Shonen jump" 1000 ääntä tutkimuksessa pidettiin. Taloudelliset vaikutukset ovat samat, koska käännös- ja sarjakuvia lähettää ulkomaille jakeluun, ei vain Japanissa, mutta myös laajentaa näkyvyyttä maailmaan. Yksi esimerkki on korttipeli, joka toimii "yksi sitten ka semanttinen muun su ra nn ボ ド シ Hikaru on zu" Vuodesta 1995 myyty yli 2 miljardia, jossa ennätys. Jos pää sarja, se ei ole vain kysymys numero JUMP vaikuttaa suoraan, kuten kustantaja Shueisha, johon sisältyvät integroidun median vaikutus keskus valmistajat, kuten Bandai, Fuji TV, Toei animaatio, ja muita eri kaupallista toimintaa ja työtä kunkin yhtiön tulosta ja osakkeen hinta on valtava vaikutus, kun otetaan huomioon mahdollisuus muodostumista sarjoitetun loppuun mahdoton tilanne.

  • Tietoja työn päätyttyä, vaikka se on voimakas halu Akira Toriyama yksilöitä, mutta lopulta se on seurausta eri osakkuusyhtiöiden piti vanhempi kokouksen säätää sekä johtajat yhtiön käyttöolosuhteissa arvioida kunkin liittyvän yhtiön osakekurssiin, suorituskyky ja muut tappiot ainakin tiettyjä muunlaisia ​​valmisteen harkitaan ja lopulta voi saavuttaa Sarjallistetut päähän, muodostaen tuntemattomia tilanteen. Sen jälkeen, Akira Toriyama vastaan ​​Majin Buu artikkeli sanoi: "Tämä osa tarinaa on tullut tympääntynyt itse jopa kirjailija jatkuvan kovaa taistelevat kovaa, ja nyt olen tullut vanha mies oli korkea verenpaine, ei ole piirtää tällaista taistelua. enemmän on parempi sanoa, että tulevaisuudessa ei halua tehdä sarjakuvia noin taistelevat. "ennen Buu artikkeleita, Toriyaman oli tapaaminen artikkelin keskeneräinen Buu Shueisha päättyi Sarjallistetut sitten Hori toimittaja Jiang Xinyan myöhemmin tietää sen.

  • Tässä yhteydessä työ tuli sarja 10 ja puoli vuotta pitkän aikavälin sarja teoksia. Myöskään ilmoitetaan etukäteen lopussa sarja-, viimeiset sanat ovat myös Monkey King jatkuu loppuun seikkailu.