VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Dragon Ball Works arviointi

Julkaistu: torstai 22 syyskuu, 2016


  • "Pearl" on yksi merkittävimmistä Kiinan Japani sarjakuvalehtiä, on tunnettu japanilainen sarjakuvapiirtäjä Akira Toriyama hienoimpia luomuksia. Tarina johtaa lukijan kylästä kaupunkiin, maasta johtavat ulkomaalainen, nyt johtaa tulevaisuuteen, sekä jännittävä taistelu myös vilpittömiä tunteita.

  • "Dragon Ball" menestys on ennennäkemätön, se ei ole vain "Young Jump" myyty yli kertaheitolla "Young Magazine", nousivat 6530000 historiallisen korkea, vaikutti myös kuvion jälkeen Japani manga, syntymän nuorten diffuusi verta kuninkaalliseen Comics käsite. Akira Toriyama ikäisensä kanssa melkein elossa Obatan koominen kuvaus sarjakuvapiirtäjä elävä "ruoka uneksija" sarjakuvan kokonaan jaetaan "hyväntahtoista Man" ja "paheellinen Man" luokkia, tämä konsepti on peräisin "Dragon Ball" alkoi.

  • "Pearl" on erityinen symboli japanilaisen manga. Puhutaan "Dragon Ball" menestys, monet ystävät Man ja alan asiantuntijat tarkastelivat, kaikkien kannalta on erilainen, mutta on useita merkittäviä kysymyksiä pohjimmiltaan sama.

  • Ensinnäkin, näytön taistelevat voima merkityksessä. Tappeluita objektiivi, onko tämä tunne intensiteetti toimintaa, tai muotoilu liikkuu, vaikka paikka on edelleen vahvin. Varsinkin käytettäessä yhteisö Wukong kuningas nyrkkeily, pitkän kantaman hyökkäys lennon, kaatua, melee, erittäin tasainen konversio.

  • Toiseksi elokuva on visuaalinen tyylitajua. Island Shan Ming käytetään useita fragmentteja sarjakuvia näkyvät elokuvan toiminta Euroopassa ja Amerikassa, erityisesti tarina, kun ristiriita on merkittävästi kiihtynyt rytmi näyttö, ja kompakti lähentyminen siten, että lukijat arvostavat toiminta näyttää elokuva.

  • Kolmanneksi ainutlaatuinen mielikuvitus ja scifi-elementtejä. Shan Ming Island itsessään on scifi-kirjoja rakastaja hänen suunnitella "mikrokapseli", jossa voit loihtia taloja, autoja, veneitä ja muita työkaluja voi nähdä hänen tieteellisiä pakkomielle. Comics vuorilla sitten tavallisesta hyörinää, maan kautta avaruuteen Namek, että extradimensional yhteisölle wangwu, Akira Toriyama mielikuvitus edelleen liikkeelle lukijan ruokahalua, se voidaan myöntää sen jälkeen 42, hyvin suurelta osin yleisön puoleensa ihmeelliseen maailmaan Dragon Ball.

  • Neljänneksi, ja tärkeintä, se on tarina lyhyt, suosittu, mutta ei naiivi. "Pearl" merkkien tarina on aina yksinkertainen käyttäytymisen logiikkaa, Goku ja hänen hyväntuulinen kumppaninsa aina voittaa pahiksia, maailmanrauhan turvaamisessa, ja mitään henkilökohtaista kunnianhimoa. Pahiksia ja huonoja lukijat eivät huoli liian perusteellisesti sotkeutua. Kaiken kaikkiaan pahikset aina innostaa jokainen julma viha, hyvä aina herättää vihaa myötätuntoamme. Tämä voi maksimoida houkutella lukijoita eri ikäisten, voimme sanoa samaa nyt saaren Shan Ming sarjakuvan vertailu onnistuu.