VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

D. GRAY-MAN merkkiä käyttöön

Julkaistu: sunnuntai 09 lokakuu, 2016  • Päähenkilö tarina, syntyi outo punasolujen vasemmalle, jossa isäntä demoni aseita. Birth vanhemmat hylätty, oli matkalla buskers Mana Walker hakea huollettavia, nimeltään Allen. Houma Na kuoli onnettomuudessa, jopa äärimmäisissä sub surullinen täyttänyt Millennium Earl, koska Mana ylösnousemuksen tulla paholainen. Ma Na tuli paholainen halu tappaa Allen Earl komennon, ja jäljellä arpi hänen vasen silmä, tärkeä hetki Allen manausta Hallows autonominen käynnistää, tappaminen hevonen ja Na pelastettiin, kun taas vasen silmä on nähdä sielunsa paholaiselle virta. Oltuaan havainnut Marshal Kuluo Si ja hyväksyminen, hän vietti useita vuosia elävä helvettiin. Taistelussa kyky päästää irti jälkeen Klose (Ku Luosi Allen järkyttynyt itsensä jalka), ja sitten liittyä Mission.


  • Sittemmin paholainen, jotta säästää sielu taistelua, tapasi Li Nali, rabbit ja muut. Paholainen aseita. Ja Li Nali in käänteinen kaupungin tutustua Charlotte ja Miranda hyökättiin Rhodes Nooan perhe, on kärsinyt, voitettuaan demoni Miranda INNOCENCE apua. Mutta koska ihminen ei voi käynnistää Rhodes, joka päästää irti.


  • Sen jälkeen valtuutus suojella Kuluo Si marsalkka antaa Ku Luosi vasemmalle komento ja Rabbi anna linnan vampyyri huhuja Crawley ajan väärinkäsityksiä ja paholaisen Yili Di Crowley provokaatio sotaan, taisteluun todistettu Claudia Lee on hänen kumppaninsa, vasen silmä ovat kehittyneet, batted voitti Allie Rebagliati, Crowley tuo takaisin operaation.