VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Brotherhood on viimeinen otsikko tämän pelin alunperin kehitetty

Julkaistu: tiistai 14 helmikuu, 2017

Assassins Creed: Brotherhood on viimeinen otsikko tämän pelin alunperin kehitetty "jaksot". Peli puolestaan julkaistiin marraskuussa 16 2010 in Yhdysvalloissa ja 19 Euroopassa1. Tontin Animus tapahtuu välittömästi päätyttyä Assassins Creed II, Ezio sitten vasemmalle Rooma palaa Monteriggioni raportoida havainnoistaan ja ota loput hänen rakastajansa, Caterina Sforza. Seuraavana päivänä, kaupunki on piirittivät Cesare Borgia. Ezio yrittää hyökkäyksen torjumiseksi, mutta ei loukkaantunut. Hän todisti kuoleman hänen setänsä Mario poisto Caterina ja varkaus Apple Eedenin. Ezio liittyy Roomassa Final Fantasy Puku
, jossa avustamana Niccolo Machiavelli ja Assassins kaupungissa, se vapauttaa kaupungin ikeestä Borgias ja palauttaa Apple. Voit tehdä tämän, hän alkoi rekrytoida miehiä kansalaisten valmiina taistelemaan ja yhdistyy eri ryhmittymiä. Useaan otteeseen, Ezio edes yrittää soluttautua Sant'Angelon murhata Rodrigo ja Cesare Borgia, ilman menestystä. Vuonna viimeinen yritys, Ezio näki Cesare tappaa hänen isänsä työntäen myrkytetty omena suussa, hedelmä oli määrä Cesare. Jälkeen harjoittamisesta Vatikaanin alueella, Ezio onnistuu perimään Apple of Eden ja pakenemaan. Kun esine, se desimoi joukot Cesare, joka lopulta pysähtyi, mutta itkee ennen lähtöään kukaan ei voi tappaa hänet, ja hän pysyy vapaa kahleet. Todellakin, Cesare ja pakenee Espanjaan. Ezio löytyy Viana, jossa hän tappaa. Tämän jälkeen Desmond, Lucy, Rebecca ja Shaun löytää että Apple Eedenin oli piilossa Colosseum. Kun Desmond nappaa omenan, Juno ottaa haltuunsa hänen ruumiinsa ja pakottaa hänet puukottaa Lucy, vapauttaa sitten otteensa. Lucy on vakavasti loukkaantunut Desmond on koomassa.


Sisältö DLC "Da Vinci Disappearance" tapahtuu kolme vuotta ennen loppua Veljeskunnan ja päättyy yksi viidestä temppeleitä ja antaa GPS-koordinaatit järven New Yorkissa. Hän ilmoitti etukäteen, että jotain oli piilotettu temppelissä Cosplay Finland
. Kun viimeinen järjestyksessä, Desmond, yhä koomassa kuitenkin kuulla ääniä uuden salamurhaajia jotka päättävät käyttää vihjeitä löydettiin järjestää operaation uuteen temppeliin.


Tämä otsikko on ensimmäinen sarjassa tarjoamaan moninpelin. Pelaajat tulevat Abstergo työntekijöiden kautta Animus, reliving muistoja renessanssin Templars eri tiloissa JOUKKO2.


Assassins Creed: Revelations on neljäs virallinen osa lisenssin. Pelin avulla voit hallita kolmesta osapuolesta sarjan: Altair Ezio ja Desmond. Peli julkaistiin PlayStation 3 ja Xbox 360 15 marraskuu 2011 ja 29 marraskuu 2011 PC.


Desmond, yhä koomassa lopusta veljeskunnan, laitettiin erityinen tila Animus: The Black Room (vastapäätä White Room tähän mennessä view), jossa hän yrittää kerätä oman muistoja hajallaan muistiin Ezio elvyttää mielensä ja ulos Animus. Desmond, kun muistaa oman menneisyyden, löytää itsensä jälleen Ezio osapuolen henkilökohtaisen pyrkimys Masyaf löytää salaisuuksia kirjaston Altair, mukaan lukien alkuperä järjestyksen sekä aseen pystyy antamaan etu murhaajien tai Templars Dragon Nest Puku
. Avaimet huoneen olivat piilossa kautta Konstantinopolista. Niiden kautta Ezio löytää joitakin muistoja Altair päällikön paljastaen tapahtumista, jotka johtivat hänet luopumaan linnoitus Masyaf.