VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

AKB0048

Julkaistu: keskiviikko 21 syyskuu, 2016


  • Animaation tuotanto on 17 lokakuu 2011 ilmoitti uutisia, lisäksi tuotantotiimi ilmoitti esivalinnan ja toteuttamiseen ääninäyttelijät, mutta myös liittää 9 sijaitsee suositumpi jäsenet AKB48 vaikutelman maalattu. Tuotanto Ryhmään kuuluu River Forest Masaharu (Ylikomisario), joki pää Risa (hahmosuunnittelu), SATELIGHT (animaatio) ja niin edelleen, jossa "Macross Frontier" on hyvin samankaltainen, joten se oli paljon faneja, minusta tuntuu, että ei ole yleinen sivutuotantoon idoli elokuvia niin yksinkertaista. 25 marraskuu samana vuonna, virallisesti nimetty teos "AKB0048", ilmoitti yhdeksän merkkiä virallisessa käytössä vaikutelman maalattu animaatio aiemmin ilmoittanut hyvin erilainen kuva. Sitten 13. joulukuuta, virallinen sivusto ilmoitti virallisesti tarina ja vaihe asetukset. Monet fanit, odotetusti, tämä työ on sekoitus science fiction ja alkuperäinen elementtejä idoli modernin esittävän taiteen toimintaa laittoman ensisijaisena kosmisen maailmankuvan.

  • Samaan aikaan, joulukuun alussa valinnassa ääninäyttelijät ovat myös täydessä vauhdissa. Osallistujat lisäksi AKB48 jäsentä, ja se sisältää yhdistelmän johdannaisen SKE48, NMB48 ja HKT48, yhteensä yli 200 henkilöä. Lopullinen 13 joulukuu 2011 9 lyijy ehdokas ja neljä jäsentä, jotka valitaan erityisen suositeltavaa.

  • Viralliset järjestetään myös neljä johdannaisen sarjakuvia, animaatioita aloittaa lähetykset ennen Kodansha sarjoittaa laajentaa julkaisuihin.