VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Abstergo päätti järjestää elpymistä palasia. Desmond näennäisest

Julkaistu: tiistai 14 helmikuu, 2017

Back in 2012, Abstergo päätti järjestää elpymistä palasia. Desmond näennäisestä enemmän hyötyä, he tilaavat tappaa Desmond. Lucy Stillman, työntekijä Abstergo on todella salamurhaaja soluttautuneet, toimitusjohtaja vakuuttaa heitä pitämään hänet hengissä, kunnes ne ovat toipuneet fragmenttien. Desmond jää yksin olohuoneessa vuonna Animus, jossa hän huomaa, että hän on hankkinut yhden tiedekuntien hänen esi Eagle Vision, jotka osoittavat hänen symboleista piirretty kaikkialla huoneessa verta, johon liittyy tietty maailman eri kulttuureissa ja kieliä.


Lucy palaa paeta Desmond Abstergo. Se tuodaan piilotettu Lair Assassins, missä hän tapasi uusia liittolaisia, Shaun ja Rebecca Cosplay Finland
, ja jos se yrittää päivitetty versio Animus. Nyt tietää panokset, Desmond syöksyy halukkaasti Animus ja tutkii muistoja Ezio Auditore da Firenze, nuori aatelismies syntynyt 1459 Firenzessä Firenzen tasavallassa. Juuri kun hän voitti Eagle Vision Altair, Desmond toivoo omaksua Assassin kykyjä isoisänsä nimellä "siirto vaikutus" ja täysivaltaiseksi Assassin.


Isä ja veljet Ezio toteuttavat ne Uberto Alberti huomattava korruptoitunut Templars. Ezio tappaa Uberto kosto pakeni Firenze äitinsä ja sisarensa perheen huvilan Monteriggionissa. Siellä hän on koulutettu setänsä Mario olla palkkamurhaaja kuin isänsä oli. Ezio sitten seuraa Templars ympäri Italiaa ja löytää itsensä mukana Pazzi salaliittoon ja tontit ympäri Dogen palatsissa Venetsiassa, turvatarkastus Templars aikansa, jota johtaa Rodrigo Borgia Devil King Sanguko Basara II Puku
. Ezio tapasi myös erittäin hyödyllinen liittolainen, keksijä Leonardo da Vinci, joka dekoodaa sivut Codex, kirja salaaminen muistoja Altair ja suunnitelmat parantaa Assassin laitteita. Kun Ezio näyttää sivut Codex Eagle Vision, kolmekymmentä sivua piilotetun kartan sijoittamalla eri unohdettu temppeleitä "Ne, jotka olivat siellä ennen." Hän löytää aikomukset Borgia löytää Apple Eedenin piilotettu Kyproksella avata temppeli sijaitsee kellarissa Vatikaanin.


Immersion aikana Desmond koki outoja tapahtumia vaikutuksia. Aluksi hän löysi kuvioita ilmeisesti vasemmalle edellinen aihe (yksi joka jätti jälkiä verta Abstergo, koska se johtui hullu voimalla upotettuna Animus), joka piilottaa lisätietoja tontit Templars ja sen välitön maailman loppu. Myöhemmin hän teki unelma on Altaïr taas jahtaa Maria Thorpe, Templar nainen jonka kanssa hänellä on suhde. Useat vuotta kului, jolloin tontin 1499 Vatikaanissa, jossa Ezio joutuu Rodrigo Borgia, nyt Aleksanteri VI. Muistoja huomiotta huolenaiheita taistelun Forli ja Bonfire of the turhamaisuuteen.


Borgia Paavi ja nyt on hallussaan kiinni, toinen Piece of Eden. Vakuuttunut olemisen profeetta kuvataan sivuilla Codex, hän yrittää mennä temppeliin, mutta Ezio liittyy BAT mutta säästöt, ennen luukun avaamista. Hän löysi hologrammi naisesta, että historia on kutsunut Minerva, ja se olisi sivilisaatio jonka jäsenet ovat luoneet ihmisen Devil May Cry Puku
. Minerva kertoo katastrofi lähes tuhosi maailman aikansa ja että tämä on tapahtumassa uudelleen. Puhuessaan suoraan Desmond, hän uskottu tehtäväksi estää mullistus, jättäen Ezio in väärinkäsitys.


Desmond sitten sai ulos Animus auttamaan hyökkäyksen torjumiseksi Abstergo ennen järjestämisessä lentoa toiseen turvalliseen paikkaan. Samalla Desmond päättää palata Animus etsimään muita johtolankoja.