VAPAA VESILIIKENNE
OVER €219.83
 

Käyttöehtojen

Tukikeskus

käyttöehdot


1. EHDOT hallita -
Nämä ehdot edustavat lopullista ja täydellistä sopimuksen osapuolet eikä ehtoja tai millään tavalla muuttaa tai muuttamalla säännöksiä totesi tässä on sitovat Yhtiömme sopia kirjallisesti ja allekirjoittavat ja hyväksyvät toimihenkilön tai muun valtuutetun henkilön Yhtiömme. Muutoksia näitä ehtoja on muutettu Yhtiömme tavaroiden lähetyksen vastaanottamisen jälkeen Ostajat tilauksen toimitus pyynnöstä tai vastaavia, jotka sisältävät painetut ehdot täydentäviä tai ristiriidassa Sopimuksen ehdot. Jos joku, lauseke tai määräys on julistettu pätemättömäksi toimivaltainen tuomioistuin, kuten ilmoituksen tai tilalla ei saa vaikuttaa pätevyyteen muita aikavälillä, lauseke tai määräyksen sisältämiä.


2. HYVÄKSYMINEN TILAUKSET -
Kaikki tilaukset edellyttävät kirjallista hintojen varmentaminen valtuutettu Yhtiömme henkilöstö ellei nimetty kirjallisesti oltava kiinteä tietyn ajan. Tavaroiden kuljettamisesta ilman kirjallista hintojen varmentaminen ei ole hyväksymistä hinnan sisältämät järjestyksessä.


3. SUBSTITUTION -
Yrityksemme pidättää oikeuden, ilman ennakkoilmoitusta, korvata vaihtoehtoinen tuote, kuten lajia, laatua ja toimintaa. Jos Ostaja ei hyväksy korvike, Ostajan on nimenomaan julistaa, ettei vaihtamista ei sallita, jos ostaja pyytää tarjous, jos Tarjouspyyntö on tehty, tai jos ei Tarjouspyyntö tehtiin, kun tilauksen kanssa Yhtiömme.


4. HINTA -
hinnat, mukaan lukien kuljetuskustannukset ovat voimassa 10 päivää, ellei nimetty yritykselle tietyn ajanjakson mukaisen kirjallisen tarjouksen tai kirjallisen myynnin hyväksymisen liikkeeseen tai todennettuja virkamiehen tai muun valtuutetun henkilöstön yhtiömme. Hinta nimetty yritykselle tietyn ajan voi peruuttaa Yhtiömme jos kumoaminen kirjallisesti ja se postitetaan ostajalle ennen aika kirjallisen hyväksynnän hinta on vastaanottanut Yhtiömme. Kaikki hinnat ja toimitukset ovat vapaasti laivassa toimitus kohta. Yhtiömme pidättää oikeuden peruuttaa tilaukset tapauksessa myyntihinnat, jotka ovat alhaisempia kuin hinnat ovat perustettu viranomaismääräyksiä.


5. KULJETUS -
Jollei toisin säädetä, Yhtiömme on käytettävä harkintaa määrittäessään operaattorin ja reititys. Kummassakin tapauksessa Yhtiömme ei vastaa viivästyksistä tai liiallinen kuljetuskustannuksista johtuva valinta.


6. Täyte -
Jollei toisin säädetä, Yhtiömme noudattaa vain sen minimi pakkaus standardit tapa kuljetus valittu. Kustannukset kaikkia erityisiä pakkaus, lastaus-tai piristävä pyytämät Ostajan tulee maksaa ostaja. Kaikki kustannukset pakkaus ja lähetys luovutetaan Ostajan erikoislaitteet on maksaa ostaja.


7. Maksuehdot -
Vähennys koskee vain laskutettu materiaalin arvo (ei veroja tai rahtia maksut). Yhtiömme varaa oikeuden vaatia ennakkomaksua tai tyydyttävänä vakuutena tavarat, jos taloudellinen tilanne Ostaja perusteltua määritetty Yhtiömme.


8. NIMI JA TAPPIONUHKA -
Toimitus operaattorin katsotaan toimitus Ostajalle, ja sen jälkeen riski vahingon toimittaa Ostajalle. Kaikki väitteet Ostajan suhteessa vaurioita kuljetuksen tai toimituksen olisi suoraan operaattorin. Kaikki vaateet Ostaja vastaan ​​yhtiömme on pulaa tai vaurioista ennen tällaista toimitusta operaattorin on tehtävä seitsemän (7) päivän kuluessa tavaran ja mukana alkuperäinen kuljetus Bill allekirjoittanut harjoittaja toteaa, että kantaja sai tavarat Yhtiömme kunnossa väitti. Huolimatta kulkua tappioriskistä Ostajalle, otsikko ja hallintaoikeus myytyjen tavaroiden jäljempänä pysyvät yhtiömme kanssa, kunnes kaikki maksut jäljempänä myös pelottaa maksut osoituksena muistiinpanoja tai muuten, korot, varauksia kuljettava, ja asianajajien palkkiot, on on suoritettava käteisenä, ja ostaja suostuu tekemään kaikki tarvittavat toimet täydellinen ja ylläpitää tällaista oikeutta ja otsikko Yhtiömme.


9. Ylivoimainen este -
Yhtiömme ei ole vastuussa kykenemättömyydestä suoriutua velvoitteiden suoraan tai välillisesti tai myötävaikuttanut teot Jumalan tekoja Ostaja, siviili-tai sotilas- viranomainen, mukaan lukien palkkojen ja hintojen valvonta, tulipalot, sota, mellakka, viivästyksistä kuljetuksissa, puute tai kyvyttömyys saada raaka-aineiden (mukaan lukien energialähteet), komponentit, työvoima, polttoaineen tai tarvikkeita tai muiden olosuhteiden Yhtiömme säädeltävissä, onko samanlaisia ​​tai erilaisia ​​kuin edellä. Jos tietyt määrät vaikuttavat ja muita määriä ole, määristä, poistetaan ilman vastuuta, mutta sopimus pysyy ennallaan. Yhtiömme voi kausien aikana pulaa, koska mikä tahansa mainituista syistä, jakaa sen tarjontaa tällaiset raaka-aineet sen eri käyttäjille sen millään tavalla, joka YILIDA Yritys katsoo oikeudenmukainen ja kohtuullinen. Missään tapauksessa Yhtiömme vastaa erityisistä tai välillisistä vahingoista viivästyminen minkään asian.


10. VASTUU -
Yhtiömme ei vastaa, että velvoitetut, mistään vahingosta tai vahingoista sovelluksen tai tuotteen käyttöön, joko yksinään tai yhdessä muiden tuotteita, jotka johtuvat hyväksymistä tässä järjestyksessä. Yhtiömme ei ole vastuussa virheistä paino tai toimitettu määrä, ellei hakemuksen tekee Ostaja seitsemän (7) päivän kuluessa siirron mukana alkuperäinen kuljetus Bill allekirjoittanut harjoittaja toteaa, että kantaja sai tavaroita Yhtiömme kunnossa väitti. Jos tällainen ajoissa hakemuksen tekee ostaja, ja väite deemded voimassa yhtiömme, yritys voi täyttää velvollisuutensa joko merenkulun määrä tarpeen tehdä hyvää puutos, tai yhtiömme vaihtoehto, hyvittämällä Ostajalle laskun hinta puute.


11. TAKUU -
Kaikki tavarat myydään Yhtiömme on perusteltua Ostajalle olevan vapaa materiaali-ja valmistusvirheitä, ja valmistettu alan standardien mukaisesti. Edellä takuu on nonassign osaa ja korvaa ja sulkee pois kaikki muut takuut eivät ole nimenomaisesti mainittu tässä nimenomaisesta tai epäsuorasta suoraan lain nojalla tai muutoin, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, kaikki välilliset takuut kaupallisesta hyödynnettävyydestä tai sopivuudesta. Ei agentti, työntekijä tai edustaja Yhtiömme on mitään valtuuksia sitoa Yhtiömme mitään edustus, vakuutus tai takuu koskee tavaroiden ja tällaisia ​​edustusta, vakuutus tai takuu ei katsota tulleen osaksi perusteella tähän sopimukseen ja tulee voida panna täytäntöön. Kaikki väitti materiaali-tai valmistusvirheitä katsotaan luopua Ostaja ellei toimitettu Yhtiömme kirjallisesti seitsemän (7) päivän kuluessa tavaran vastaan ​​ostaja.
Yhtiömme ei vastaa alla mainittu takuu jos vahinko johtuu virheellisestä tai tavaran käytöstä. Meidän Yhtiö sanoutuu irti kaikesta vastuusta suhteessa suunnitteluun tavaroiden ja tekee mitään takuuta tällainen malli. Tämä takuu korvaa ja sulkee pois kaikki muut takuut, ilmaistut, oletettuja tai lakisääteinen, mukaan lukien takuut soveltuvuudesta kaupankäynnin kohteeksi tai sopivuudesta.


12. MUUTOKSENHAKU JA VASTUURAJOITUS -
Yhtiömme ei ole vastuussa satunnaisista tai välillisistä tappioista, vahingoista tai kuluista, jotka johtuvat suoraan tai välillisesti myynnin, käsittelyn tai käytön tavaroita, tai jonkin muun syyn siihen liittyvät. Yhtiömme vastuu, joka tapauksessa, myös väitteet rikkomisesta takuun tai huolimattomuudesta rajoitu yksin, meidän yhtiön valinnan mukaan tavaran vaihdon eivät ole tämän sopimuksen, takaisinmaksu, tai hyvittämällä Ostajalle, summa ostohinta näiden tavaroiden tai korjaaminen tai järjestäminen korjaus tavaroita. Jos Yhtiömme pyytää paluuta, tavarat ne tullaan luovuttamaan Yhtiömme mukaisesti Yhtiömme ohjeita. Korjaustoimenpiteitä tässä kohdassa olla ainoa turvautua Ostajan vastaan ​​Yhtiömme rikkomisesta tahansa meidän yhtiön velvoitteista, onko takuun tai muuten. Niin kauan kuin Yhtiömme tekee hyvässä uskossa vaivaa korjata rikkomisesta, korjaustoimenpiteitä Tässä asetuksessa säädetyt katsotaan täytetyksi.


13. VALINTA -
Ostaja takaa, että myytyjen jäljempänä soveltuvat heidän todellinen tai suunniteltu käyttö ja että ostaja sijoittaa ei riipu Yhtiömme taitoa tai tuomion valitsemalla sopivia tavaroita tai aineita tai suunnittelussa sopivia tavaroiden ja materiaalien. Ostaja takaa, että käyttö ja tavaran asentaminen tehdään noudattaen kaikkia soveltuvia viranomaismääräykset. Ostaja puolustaa, turvata ja suojata Yhtiömme, sen seuraajat, määrittää ja tytäryhtiöitä sekä kaikelta kulut (mukaan lukien asianajopalkkiot), vahingoista ja velat johtuvat todellinen tai väitetty vaateisiin tai ehdottamien seuraamusten tai arvioitu Yhtiömme mistään väitetystä rikkomisesta kaikki liittovaltion, liuskekivi tai paikallisen lain, säännön, määräyksen tai standardin vuoksi tai sen yhteydessä mahdollisesta käytöstä toimitettujen tavaroiden alla.


14. GENERAL -
Yhtiömme nimenomaan vahvistaa, että kaikki tavarat toimitetaan jäljempänä valmistetaan noudattaen vaatimuksia Fair Labor Standard Act of 1939, muutoksineen.